Invitatii de botez electronice/digitale

Invitatii de botez digitale/electronice cu balon cu aer cald si iepuras, cu lebede, cu animalute din jungla, cu zane sau cu orice altceva doriti sa fie personalizate. Sunt perfecte pentru a fi trimise pe Whatsapp, e-mail, Facebook, iar grafica este de cea mai buna calitate, fara watermark.

Pret: 80 lei

Cum le puteti comanda?

  1. Ne trimiteti textul dvs. redactat la calculator, scris cu diacritice, pe mail (invitatiikm@gmail.com)/messenger (https://www.facebook.com/invitatiiKM/)
  2. Va trimitem invitatia digitala cu textul dvs. Acum puteti revizui textul, sa fiti siguri ca toate informatiile sunt corecte. In pret este inclusa 1 modificare. Daca, ulterior, doriti si alte modificari, acestea costa 20 lei. Nu suntem responsabili pentru greselile observate abia dupa aprobarea machetei, de aceea rugam mare atentie! Nu suntem responsabili pentru textele pe care le primim scrise gresit!
  3. Daca e totul ok, se face plata in cont si, dupa efectuarea platii, veti primi varianta finala a invitatiei, gata de trimis mai departe.
  4. Invitatiile le veti primi in format digital, pe e-mail, in format jpeg/png, rezolutie inalta 300 dpi. Odata primite, nu veti putea edita textul. Invitatiile sunt pentru uz personal, non-comercial; este interzisa redistribuirea sau revinderea acestora.
  5. Va putem oferi si invitatii printate cu acest model, trebuie doar sa ne scrieti!
  • Sfatul nostru: textul sa fie scurt, concis, ca sa arate perfect pe ecranul telefonului
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s